Perfect zoals het is

Is alles perfect zoals het is? Helemaal niet, denk je misschien wel. Wellicht speelt er op dit moment iets op het gebied van persoonlijke groei, in een voor jou belangrijke relatie of op je werk. En dan vertelt iemand je dat alles perfect is zoals het is... 

Toch zijn er goede redenen om open te staan voor deze gedachte. Lees je mee? 

De overtuiging 'Alles is perfect zoals het is', betekent dat je blij en dankbaar bent voor de dingen die goed gaan. Je ziet huidige uitdagingen als een ervaring waar je van leert en gebruikt die kennis om in de toekomst betere keuzes te maken. De dingen die minder goed gaan, doen je beseffen op welk vlak je nog zou kunnen groeien. Je accepteert wat je ervaart waardoor jouw strijd tegen de werkelijkheid stopt. En het betekent nog meer, namelijk: je beseft dat je nooit gelukkig kunt zijn door je te richten op wat niet goed is. Je accepteert wat je niet kunt veranderen, verandert wat je niet kunt accepteren en laat los wat niet (meer) bij je past. Kortom: Alles is perfect zoals het is! Door blij te zijn met je leven – inclusief dingen je anders zou willen – geef je jezelf toestemming om te ontspannen. 

Wil jij leren hoe je perfectie loslaat en blijvend geluk ervaart? Meld je dan aan voor de Masterclass 'Omgaan met perfectionisme'. Coach Marly en ik nemen je mee in de wereld van perfectionisme. We geven je handvatten om patronen los te laten. Ook laten we met concrete voorbeelden zien hoe je ze in je leven toepast. zodat je weer leiderschap kunt nemen. Investeer de 37 euro (die deze masterclass kost) in jezelf en meld je aan via de link hieronder. 

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-perfectionisme

Over de schrijver
Reactie plaatsen