Perfectionisme durven loslaten

Angst om te falen, stress, onzekerheid en perfectionisme zijn allemaal met elkaar verbonden. Heb je last van het één? Dan is de kans groot dat je ook last van de ander hebt. Ze horen niet alleen bij elkaar, ze versterken elkaar ook.

De echte vraag is: Waarom ben je onzeker?

Hoe onzekerder je bent, hoe meer we andere mensen en dingen willen controleren. Je probeert grip te krijgen op jouw toekomst, je werk en je partner. Zodat je ze nooit kwijt zal raken. Maar.. Het leven is nou eenmaal veranderlijk. Dat is de enige zekerheid die je hebt.

Controle is niet de oplossing. Waarom niet? Omdat dat niet het probleem is.

Het probleem is je angst en onzekerheid. En dat los je niet op met controle, maar door meer te vertrouwen op jezelf en dat het leven je brengt wat je nodig hebt.

Wil jij ontdekken hoe je controle krijgt door dingen los te laten en minder perfect te (willen) zijn? Dan is de Masterclass 'Omgaan met perfectionisme' echt iets voor jou! Coach Marly en ik nemen je mee op een reis die gaat over perfectionisme, waarom mensen zo zijn en hoe je dit doorbreekt Je betaalt 'maar' 37 euro.

Wil je hier graag mee aan de slag? Meld je dan vandaag nog aan via de link hieronder. Na inschrijving ontvang je direct de opname in jouw mailbox

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-perfectionisme

Over de schrijver
Reactie plaatsen