Plezier tijdens jouw burn-out herstel

Burn-out herstel maar toch plezier maken

Doe vooral waar je je goed bij voelt!

Tijdens een burn-out plezier hebben? Hoe dan? Je bent toch ziek?

Hoe vaak heb ik dat niet gehoord tijdens mijn herstel… En ja, ik zat thuis. En ja, ik moest rustig aan doen. Maar JA, ik wilde soms ook leuke dingen doen! Juist af en toe erop uit gaan gaf me energie.

Tijdens mijn burn-out ontdekte ik waar ik écht van genoot, zoals wandelen, yoga, tennissen, fotograferen, lekker en gezond eten. Ik kon me daar helemaal in verliezen en vond het heerlijk! En nog steeds zijn dit de dingen die ik graag doe. De dingen die me helpen om een energiek en vol leven te leiden.

Mijn advies: doe vooral waar je je goed bij voelt en trek je niets aan van wat anderen daarvan kunnen vinden. Hoe lastig het soms ook is, wat je doet om te herstellen is aan jou. En jij bent helemaal goed zoals je bent.

PS. Na de grote belangstelling voor het online seminar ‘Rechten en plichten tijdens jouw burn-out’ afgelopen april, heb ik besloten om op 27 mei een tweede ronde te organiseren. Meer informatie hier!

Dus heb jij het webinar in april gemist of heb jij nieuwe vragen? Zorg dan dat je bij dit webinar aanwezig bent. Een ticket kost maar 29 euro en je krijgt antwoord op alle vragen die er zijn. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen