Praten met je lichaam

✨ Goed voor je lijf zorgen ✨

De meest veilige plek waar je kunt wonen is je lijf. Het is jouw eigen huis! Maar wat moet je doen als je je hier niet (meer) veilig en thuis voelt?

Vertrouwen in je lijf wil zeggen dat je gelukkig bent. Dat jij jezelf hebt geaccepteerd en dat je van je lijf geniet. Ben je innerlijk stabiel en gelukkig, dan ben je verlost van die interne negatieve dialoog. In feite wonen rust en blijdschap in je hart en in je hoofd.

Maar ben je niet gelukkig in jouw lijf? Dan is de kans groot dat jij iedere dag (en vast wel vaker dan eens) een interne dialoog voert die er steeds voor zorgt dat je gaat wankelen en twijfelen. Dat is geen fijn gevoel. Verre van zelfs. En ik kan het weten. Ook ik voerde jarenlang die gesprekken met mezelf. Ook ik was niet altijd even gelukkig in mijn hart en mijn hoofd. En dus ook niet in mijn lijf.

Wil jij beter voor je lijf gaan zorgen? Dan kan coaching je daarbij helpen. Wil je ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen, samen met iemand die jou hierin begeleidt en ondersteunt? Stuur me dan een berichtje via de link hieronder. Ik sta met een team door heel Nederland voor je klaar!

 https://kirstennelis.nl/burnout-coaches-nederland/

Over de schrijver
Reactie plaatsen