Projectie van de ander

Projectie van de ander

Luister niet langer naar je partner, je familie of je vrienden. Luister niet langer naar je leidinggevende, je docent of studiegenoot.

Begrijp me niet verkeerd. Ze bedoelen hun advies vast goed, maar vaak zegt een advies meer over degene die het geeft en wat er in zijn of haar leven speelt dan dat het iets over jou zegt. Het enige waar jij naar moet gaan luisteren is naar jezelf. Naar JOUW lichaam. Dat geeft namelijk perfect aan hoe het met jou gaat op dit moment.

Heb je een brok in je keel? Heb je last van je rug en veel hoofdpijn? Of heb je juist energie voor tien en honderdduizend vlinders in je buik?

Het zijn allemaal tekenen met een boodschap in zich. Boodschappen die bol staan van informatie over hoe het met je gaat.

Als ik zo vrij mag zijn je een advies te geven op deze laatste dag van de maand: start met luisteren, maar alleen naar jouw lichaam! Als je dat kunt dan merk je vanzelf wat jouw volgende stap moet gaan zijn.

Vind je dat spannend en wil je graag aan de hand genomen worden? Stuur me een bericht via https://kirstennelis.nl/contact-burnout-coaches/. We denken graag met je mee!

Over de schrijver
Reactie plaatsen