Recharge your battery actie voor jou

Recharge your battery actie

Energieke versie van jezelf door Recharge your battery LIVE

Schrijf je nu in voor Recharge your Battery live: Klik hier 

Weet je wat me echt blij maakt? Het zien van het herstel van de deelnemers aan Recharge Your Battery, mijn meest effectieve programma voor herstel na burn-out. Dit is bijvoorbeeld wat Ruben erover zegt:

“Ik heb het programma boven verwachting ervaren. Ik heb al veel dingen geprobeerd en ben al tijden onderweg naar herstel. In de afgelopen 20 lessen heb ik meer geleerd over mezelf dan de afgelopen 20 maanden
tijdens mijn herstel. Kirsten heeft hele praktische handvatten en inzichten gegeven die voor burn-outers direct herkenbaar zijn. Ik heb nu weer dagen mogen ervaren van een verbeterde energie na jaren. Heerlijk! Dacht niet dat ik het nog in me had. Mijn dank is groot!”

Recharge Your Battery, het programma dat je helpt de energieke versie
van jezelf te zijn die je weer zo graag wil zijn. Om je een liefdevol duwtje in je rug te geven:

  • Stuur ik je de opname van de Masterclass Duurzame Re-integratie die ik twee weken geleden organiseerde.
  • Kan je meedoen aan een exclusieve Q&A met mij, zodat je al je vragen live aan me kan stellen.

Omdat ik zo veel mogelijk mensen wil helpen en mijn eigen grenzen moet bewaken doe ik dat nooit. Dit is de komende tijd dan ook je enige kans om live met mij te werken.

Zoals ik al zei: ik geef je een liefdevol duwtje in je rug. 🙂 Ben je klaar om te werken aan je herstel? Schrijf je dan hier in voor Recharge your Battery live

Over de schrijver
Reactie plaatsen