Samen met anderen

Durf te leven

Een paar weken geleden (dit jaar was ik al iets eerder dan december begonnen met reflecteren 😄) besefte ik me opeens dat ik anders naar mijn omgeving keek. Anders naar mijn leven. En anders naar mijn werk.

Ik voel steeds meer de behoefte om dingen samen te doen. Samen met anderen mooie dingen te creëren.

En opeens zag ik de toekomst heel helder: ik wil niet meer in mijn eentje mensen van stress naar happiness begeleiden. Ik wil dat samen met anderen doen. Face to face, en met coaches die net als ik een bak aan ervaring hebben en hun eigen visie en expertise meebrengen. Samen kunnen we nog veel meer happiness brengen dan ik alleen!

Ik besefte sinds lange tijd weer dat niet ik, maar mijn pad aan het veranderen was. Wat ik de afgelopen jaren te doen had heb ik gedaan. Nu is er een nieuw pad vol mooie kansen en ervaringen.

In 2020 ga ik daarom, samen met andere coaches, doen waar ik zo veel vraag naar krijg: persoonlijke coaching en wow, wat heb ik daar zin in! De komende weken ga ik je er meer over vertellen, maar voor nu wil ik je meegeven dat ook jouw pad af en toe verandert en dat dat ok is. Durf te leven, dan komen er vanzelf nieuwe kansen op je pad!

Over de schrijver
Reactie plaatsen