Soms is er een crisis nodig
14 november 2021 

Soms is er een crisis nodig

Loslaten, loslaten en nog eens loslaten 

Nieuwe dingen leren. De een doet het graag uit zichzelf, een ander moet iets meer geholpen worden. Doordat je bijvoorbeeld in een crisis terechtkomt in jouw leven. 

Een crisis kan zorgen voor angst en stress. Maar je kunt het ook zien als een kans. Een kans om iets te leren, opnieuw te beginnen of om het anders aan te pakken. Maar ook om jezelf of een ander te vergeven. 

Vergeven doe je niet zozeer voor de ander. Maar voor jezelf. Blijf niet rondlopen met boosheid en frustratie, maar laat wat er is gebeurd los. Misschien heb jij fouten gemaakt. Misschien heeft een ander domme dingen gedaan die jou hebben gekwetst. Het is allemaal prima. Laat het los. 

Natuurlijk is de ene dag zwaarder dan de andere. Maar door los te laten, leer je het leven accepteren zoals het is. En misschien nog wel belangrijker: je leert jezelf accepteren voor wie jij bent. Dat brengt zoveel rust. Je bouwt hiermee een stevige basis waarop je voort kunt bouwen. 

Wil jij graag leren loslaten, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Stuur me dan een berichtje via de link hieronder. Ik en mijn team van coaches denken graag met je mee.

https://kirstennelis.nl/burnout-coaches-nederland/  

Over de schrijver
Reactie plaatsen