Spannend om hulp te vragen

Regelmatig heb ik contact met mensen die ik gecoacht heb.

Het is bijzonder om te zien welke stappen mensen tijdens ons intensieve traject en vooral daarna maken. Er zijn mensen voor zichzelf begonnen, er zijn mensen die hun droombaan gevonden hebben en er zijn mensen die, ondanks dat ze dachten dat ze nooit meer terug zouden gaan, op hun eigen voorwaarden weer helemaal happy aan het werk zijn.
Ik dacht even aan een bijzonder traject met Jobbe en een uitspraak die hij meerdere keren gemaakt heeft.

‘Kirsten, jij bent net een wandelende bibliotheek. Je hebt me echt heel erg geholpen met jouw kennis en ervaring.

’De reden dat zo’n uitspraak me veel doet komt hierdoor: Mijn eigen overspannenheid en burn-out heeft gezorgd dat ik ben waar ik nu ben. Met de kennis en ervaring die ik nu heb. Ondanks dat het een zware periode voor me is geweest en het jaren duurde voordat ik hersteld was, had ik het niet willen missen.

Het stelt me in staat om Jobbe en vele anderen te helpen zodat ze niet dezelfde zoektocht hoeven af te leggen. En zodat ze snel de hulp krijgen die zij nodig hebben om zich weer beter te voelen.

Weet dat je me altijd een berichtje mag sturen.

Fijne dag vandaag!

Over de schrijver
Reactie plaatsen