Sporten tijdens een burn-out

Lekker sporten om je goed te voelen!

Is het oké dat ik veel sport als ik me daar goed bij voel?

Ik houd ontzettend van sporten. Zo heb ik een abonnement bij een yogaschool én ben ik lid van de tennisclub. Alleen toen ik middenin mijn burn-out zat sportte ik niet. Liever ging ik wandelen en fietsen. Explosief bewegen vroeg teveel energie.

Nu ik al jaren uit mijn burn-out ben en me juist heel goed voel vind ik het heerlijk om mijn balans te vinden tijdens yoga en tot het gaatje te gaan in een tennisles. Sporten helpt me om gezond te blijven!

Laten we van de comments een tiplijst maken. Welke sporten helpen jou om je goed te voelen?

Heb je je al ingeschreven voor de exclusieve themaworkshop Goede Voeding bij Burn-Out  op woensdag 12 juni met  Sarai Pannekoek?

Over de schrijver
Reactie plaatsen