The Universe Got my Back, Always!
11 september 2018 

The Universe Got my Back, Always!

Ik geloof hier 100% in!

Elke keer maakt mijn hart een sprongetje als er weer ‘toevallig’ iets gebeurt. Als dingen onverwacht bij elkaar komen. Als ik in vertrouwen ben en voel dat alles goed is, dan komen die dingen ‘zomaar’ in mijn leven. Dan voel ik me zo blij en dankbaar en wordt mijn overtuiging bevestigd dat er altijd voor me gezorgd wordt.

Deze week weer zo’n fantastisch voorbeeld. Zoals je weet gaat mijn verbouwing bijna beginnen. Maandag de 17e staan ze met drie man voor de deur om te beginnen met het sloopwerk. Voor die tijd moeten natuurlijk al mijn spullen het huis uit.

Ik was een beetje laat met het regelen van een verhuisbedrijf en zat nog even te wachten op hun bericht wanneer ze mijn verhuizing in konden plannen.

Vanuit het niets kreeg ik een appje van mijn vriendin Simone (@youki.nl) met de vraag of ik nog onderdak zocht omdat zij een oppashuis voor mij wist vanaf woensdag de 12e. Ik dacht ‘dat is chill, dan kan ik het weekend daar misschien slapen wanneer ze zaterdag komen verhuizen’.

Nog geen uur later krijg ik een mailtje van het verhuisbedrijf dat ze WOENSDAG de 12e om 8 uur op de stoep staan om te komen verhuizen. Ik werd zo intens blij en voelde me zo dankbaar. Het is gewoon voor me geregeld. Zo cool!!

En zo is het in mijn leven. Ook omdat ik daar 100% in geloof. En misschien gebeurt het juist wel omdát ik het geloof. Maar hé dat maakt niet uit, het gebeurt.

Waar geloof jij in? En wat is jouw laatste ‘toevalligheid’? Leuk als je dit met me wilt delen op mijn Instagram. Op insta geef ik ook een kijkje achter de schermen van mijn leven en business. Ook laat ik zien hoe ik zelf met stress om ga en een leven vol energie kan leven. En als je er toch bent, klik op volgen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen