Toegeven aan jouw behoeftes

Hoe lang is het geleden dat jij iets leuks hebt gedaan. Iets waar je naartoe kunt leven, zoals een weekendje weg? Weg van je eigen huis en even helemaal tot rust komen in een andere omgeving.

Sjoerd en ik hadden dat gevoel allebei erg sterk! Omdat we ons goed realiseren dat we verantwoordelijk zijn voor ons eigen geluk, gingen we onlangs een weekendje naar Utrecht. Weg in eigen land kan zo fijn zijn! De horeca was toen nog niet open, maar we bestelden sushi en kregen een uitgebreid ontbijt op onze hotelkamer. Ook hadden we een heerlijk bubbelbad zodat we toch nog een beetje naar de wellness konden.  

Dit soort arrangementen vind je eigenlijk overal. En het hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Maar het begint wel bij jezelf. Jij bent degene die bepaalt wat je gaat doen en waar je je geld aan uitgeeft. 

Voel jij dat je behoefte hebt aan een uitstapje? Mijn advies is om die behoefte niet te negeren, maar eraan toe te geven. Wil je weg uit eigen huis? Ga dan ook lekker! Boek een hotel of ruil van huis met vrienden. Een andere omgeving doet namelijk wonderen. Heus!!

Voel jij vaker je dat iets wilt, maar houd je eigenlijk altijd jezelf tegen? En weet je niet waarom je dit doet? Heb je weleens overwogen om hier met een coach over in gesprek te gaan? Bij coaching ligt het accent op waar je naartoe wilt. Je gaat nadenken over de stip aan de horizon en hoe het voelt als je die bereikt hebt? Dit en meer onderzoek ik of een de coaches uit mijn team door heel Nederland. Ergens voorbij goed en kwaad ligt een veld… daar willen we je graag ontmoeten, zodat we kunnen kijken naar wat je nodig hebt. Wat je mag gaan laten en wat je moet gaan doen. 

Aarzel niet en stuur een bericht via de link hieronder.

https://kirstennelis.nl/burnout-coaches-nederland/

Over de schrijver
Reactie plaatsen