Toen het genieten me was vergaan
24 juli 2018 

Toen het genieten me was vergaan

Toen het genieten me was vergaan | Kirsten Nelis Burnout Blog

Genieten met een grote G

De afgelopen twee dagen heb ik heel erg nagenoten van een heel fijn weekend. Een weekend vol muziek, vrienden, buiten zijn, plezier, danspasjes, zon en eitjes bakken voor de tent ;).

Vol genieten en nagenieten van de dingen is een lange periode wel anders geweest. In de periode voor mijn burn-out besteedde ik mijn tijd aan werken en bijkomen van het werk. Deed weinig leuke dingen en kon er ook niet echt meer van genieten. Ik had er letterlijk de energie niet meer voor.

In de periode dáárvoor was het veel werken en extra veel leuke dingen doen in het weekend om ‘een beetje te compenseren’ doordat ik daar doordeweeks geen tijd of energie voor had.

Genieten met een grote G is een van de grootste inzichten en misschien wel uitdagingen van tijdens mijn burn-out. Dat klinkt misschien als een ‘gek’ inzicht maar niets is minder waar. ‘Weer kunnen genieten’ staat in de top 5 van verlangens van de mensen die in een burn-out zitten.

Het is dus niet zo vanzelfsprekend, dus nu doe ik dat heel bewust: ik plan leuke dingen in en maak plezier. Op het moment dat ik dit schrijf, zit ik lekker op het strand 😉

Hoe doe jij dat op dit moment? Waar kan jij heel erg van genieten? En dóe je dat ook nog regelmatig? Of denk je er vooral aan dat je dat wilt doen?

Wil jij weer kunnen genieten van de kleine en grote dingen? Doe dan mee met het Recharge your Battery programma (check de nieuwe video)! Hét programma om je burn-out klachten achter je te laten en weer te beginnen met genieten!

Meer informatie over het Recharge Your Battery programma klik op de onderstaande knop. 

Nieuwsgierig naar een kijkje achter de schermen? Volg mij dan op Instagram!

Over de schrijver
Reactie plaatsen