Training: Ik heb de regie! Over Stress & Energie
10 december 2015 

Training: Ik heb de regie! Over Stress & Energie

 

training 8 maart 2016. ik heb de regie over stress & energie!

 

Training donderdag 6 oktober 2016

Een mooie samenwerking van Kirsten Nelis met Bert Arons van Couleur Locale, de training:

Ik heb de regie! Over stress & energie.

In deze eendaagse training staan we stil bij de concepten Stress & Energie. Wat is wat, hoe werkt het en wat hebben stress en energie met elkaar te maken? Je gaat zelf aan de slag om tot jouw antwoorden te komen. Kortom; een interactieve en concrete training.

 

Bert over energie

Energie van mensen. Zo kostbaar en toch wordt er onbewust zo onzorgvuldig mee omgesprongen. Onder energie verstaan wij de mentale kracht om tot prestaties te komen. Maar energie, is dat niet zweverig dan? Niets daarvan! Energie is meetbaar en beïnvloedbaar. Zou het niet heerlijk zijn als jij de regisseur zou worden van je eigen energie? Dat kan! In dit onderdeel van de training word je je bewust van wat energie is, meet je je eigen energie en creëer je de handvatten om energielekkages effectief aan te pakken.

 

Kirsten over Stress

Een beetje stress is niet erg! Maar wanneer wordt ‘een beetje’, ‘teveel’? Dit is een vraag die Kirsten vanuit haar eigen ervaring kan beantwoorden. Deze ervaring zet zij in om jou mee te nemen langs de volgende vragen: Wat is stress? Wat doet stress met je? Wat zijn jouw signalen van stress? En hoe ga je met stress om? Je krijgt inzicht in de oorzaken en mogelijke oplossingen. Het resultaat: Je creëert jouw persoonlijke plan voor ontspanning & energie!

 

Praktische informatie

Je bent welkom vanaf 9.00 en we starten om 9.30 uur. We hebben een mooi programma voor je samengesteld waarbij we in een groep van ongeveer 12 personen aan de slag gaan. Tip: Neem je visitekaartjes mee. Er is voor aanvang van de training en tijdens de lunch een mooie gelegenheid om ook elkaar beter te leren kennen.

Datum: donderdag 6 oktober 2016
Tijd: 9.00 – 17.00 uur
Locatie: Ambassador House – Lange Voorhout 19, Den Haag
Investering in jezelf: €299 (ex BTW) voor de training of €399 (ex BTW) voor de training en één coachgesprek van 60 minuten
Inclusief: koffie, thee, water en een heerlijke lunch

 

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor de training. 

Klik hier om je voor de traingen & één coachgesprek in te schrijven

Je ontvangt na inschrijving automatisch de factuur in jouw mailbox.

 

 

energiemeting

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen