Waarom moet ik zoveel betalen voor burn-out coaching?
08 augustus 2019 

Waarom moet ik zoveel betalen voor burn-out coaching?

Waarom moet ik zoveel betalen voor burn-out coaching? Ik heb op dit moment weinig geld.

Dit is de vraag die ik dagelijks krijg van mensen met een fikse burn-out of chronische stress en ik snap hem. Je zit middenin een fase waarin alles onzeker is. Je weet niet hoe lang je herstel gaat duren, je inkomen gaat naar beneden en vaak staan je relaties ook op losse schroeven. Ik weet het, want negen jaar geleden zat ik in dezelfde situatie als jij. Laat ik het nog steviger neerzetten: ik wás jou.

Daarom ken ik de stress die keuzes met zich meebrengen heel goed, maar laat me je één ding vertellen: in de tijd van mijn burn-out heb ik geïnvesteerd in zelfontwikkeling. Ik voelde namelijk aan alles dat ik mezelf opnieuw moest uitvinden. Dat ik zou moeten leren wat mijn hart sneller deed kloppen en waar ik mijn energie aan wilde besteden. Op dat moment zag ik namelijk al heel duidelijk: als ik nu niets doe, blijft de situatie waarin ik nu zit hetzelfde.

Dan blijf ik hetzelfde werk doen. Dan blijf ik stress houden. Dan blijf ik op mijn tenen lopen. Dan blijf ik kans lopen op een tweede burn-out.
En het aller belangrijkste: ik zou nooit het leven leiden dat ik eigenlijk wilde. Een vrij en liefdevol leven, waarin ik moeiteloos en relaxed de dingen zou doen die ik graag doe. Zoals inspirerende mensen ontmoeten, reizen, lekker uit eten gaan en dansen.

Ik weet dat mijn coaching een investering is, maar ik vraag die investering alleen omdat ik weet dat het het waard is. Want zeg eerlijk:

Is jouw herstel en daarmee levensgeluk 299 euro waard? (Recharge Your Battery programma)

Dat dacht ik ook. Zullen we afspreken dat je je nú inschrijft? Dan kan je trots zeggen dat je de belangrijkste stap hebt gezet. Je bent op de weg terug! Yes!

Inschrijven doe je via deze link

Over de schrijver
Reactie plaatsen