Wanneer je last hebt van andermans energie
09 april 2021 

Wanneer je last hebt van andermans energie

Last van andermans energie

Heb je weleens gehoord van energetisch beschermen?

Misschien herken je het wel dat je de energie van anderen als het ware overneemt. En wanneer je dan te lang in iemands buurt bent die negatief is, dan voel jij je ineens ook veel minder lekker. Of dat je na een (online) meeting helemaal leeg bent. De kans is groot dat je op dat moment jouw energetische grenzen niet hebt kunnen bewaken. Wanneer je met anderen samenwerkt is juist dat erg belangrijk.

Sinds mijn burn-out is mezelf energetisch beschermen het allerbelangrijkste dat ik geleerd heb. Als ik er zo over nadenk, ben ik er dagelijks mee bezig. Soms wat langer dan anders, maar het komt iedere dag voorbij.

Helemaal in tijden van corona – een tijd van collectieve angst – is het belangrijk om jezelf te beschermen op energetisch vlak. Corona heeft mij, en veel anderen, wakker geschud. We luisteren nog beter naar wat ons lijf en onze intuïtie ons vertellen. Gelukkig hoor ik steeds meer mensen dat zij keuzes durven maken waarmee ze voor zichzelf kiezen!

Durf jij jouw (energetische) grenzen nog niet aan te geven, maar wil je niets liever? Laat me je helpen en begeleiden, zodat je geen last meer hebt van andermans energie en in jouw eigen kracht durft – en kunt – te gaan staan!

Stuur me een bericht via https://kirstennelis.nl/contact-burnout-coaches/.

Over de schrijver
Reactie plaatsen