Wat fouten maken je oplevert

Fouten durven maken

Fouten maken, ze horen bij het leven. Hoe groot of klein ze ook zijn. Dat betekent niet dat fouten maken niet vervelend kan zijn. Dat is misschien zelfs wel een understatement.

Ik probeer mijn fouten niet groter te maken dan ze zijn. Als ik dat zou doen, dan zou dat namelijk betekenen dat alles wat ik daarvoor heb gedaan voor niks zou zijn geweest.

Daar staat tegenover dat ik mijn fouten niet wegwuif of onderschat. Het is de kunst van de gulden middenweg vinden. Dusdanig ruimte geven aan de fout die ik heb gemaakt, er bij
stilstaan en kijken wat ik ervan kan leren. Maar het is ook weer belangrijk om niet te lang erbij stil te staan of je (te) veel zorgen maken over mogelijke gevolgen.

Merk jij dat jij altijd langer stilstaat bij fouten die je maakt. Groot of klein?

Wil je daar vanaf en wil je er graag met iemand over praten die je kan helpen? Vanuit eigen ervaring en opgedane kennis in de loop van de jaren?

Neem contact op via https://kirstennelis.nl/burnout-coachesnederland. En dan kijken we samen wat ik of een van mijn coaches voor je kan betekenen! We helpen je graag!

Over de schrijver
Reactie plaatsen