Wat geeft jou JOY

Het leven is niet statisch

In het opbouwen van mijn business merk ik elke dag weer dat het super belangrijk voor me is om te doen waar ik blij van word. Nu denk je misschien: je dóet toch al waar je blij van wordt? Je hébt toch al een grote career move gemaakt?!

En dat klopt ook. Ik werkte bij een groot accountants- & advieskantoor en nu ben ik ondernemer en coach. Het verschil kan bijna niet groter ;))

Mijn career move was ‘the big chunk’, maar daarna begon het finetunen en het bijsturen pas echt. Dit vraagt elke maand, elke week en elke dag om bewustzijn. Dit vraagt erom mijzelf steeds beter te leren kennen. Steeds dieper te durven gaan, super super eerlijk te zijn en het lef te hebben om keuzes te maken. Dus ook de keuzes die niet fijn voelen.

Ik durf zelfs te stellen dat deze keuzes juist de grootste life changers zijn, de keuzes die niet fijn voelen maar wél kloppen. Voor mij heeft dat in ieder geval alles veranderd.

Dit is een ongoing proces, het leven is immers niet statisch. Door elke dag te kiezen wat mij het meeste JOY geeft, worden de dingen steeds helderder en ontwikkelen dingen zich ook steeds sneller. Wat geeft jou op dit moment JOY? Een boek dat je leest? Heb je een album op repeat? Let me know!

Over de schrijver
Reactie plaatsen