Weer de regie krijgen over jouw leven
25 oktober 2021 

Weer de regie krijgen over jouw leven

Heb je nog plezier in je werk? Of heb je jouw baan vooral omdat je het geld nodig hebt voor jouw huur of hypotheek? Veel van mijn cliënten accepteren ooit hun baan vanwege het geld. Maar hun werkplezier is allang verdwenen, waardoor ze overspannen raken of in een burn-out terecht komen. 

Dat gebeurde mij ook. Ik had een goede baan met een erg goed salaris waardoor ik alles kon doen en laten wat ik wilde. Maar plezier in wat ik deed had ik allang niet meer. Mijn burn-out dwong mij om terug te gaan naar de tekentafel en na te denken over wat ik belangrijk vond. Waar ik blij en gelukkig van werd. 

Inmiddels ben ik al heel wat jaren verder en doe ik waar ik het aller gelukkigste van word: anderen helpen door middel van coaching. Het is fantastisch om te zien hoe mensen ontdekken waar ze blij van worden. Dat ze tot de conclusie komen dat zij de regie over hun leven in eigen handen hebben en daar ook naar gaan handelen. 

Ik ben benieuwd: heb jij de regie van jouw leven in handen? En hoe zorg je daarvoor? 

Zit jij overspannen of met een burn-out thuis? Heb je vragen over jouw rechten en plichten of wil je daar meer over leren? Dan is de Masterclass 'Rechten en plichten bij burn-out' van arbeidsrecht advocaat Martyn Top en mij voor jou! We nemen je mee in de juridische wereld en geven je praktische tips & tools. 

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan via de link hieronder. Je ontvangt direct de opname per mail. 

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-arbeidsrecht-burnout/

Over de schrijver
Reactie plaatsen