Weer de vreugde voelen

Vaak proberen we van alles te veranderen in de wereld om ons heen. Daarbij vergeten we eigenlijk dat iedere verandering begint bij onszelf. Bij onze binnenwereld. Als jij verandert, verandert alles voor jou. Door in jouzelf zaadjes te planten kun je daar later ook zelf de vruchten van plukken.

Je kunt je afvragen hoe je je goed kunt voelen als je in een situatie zit die - op zijn zachtst gezegd - niet heel rooskleurig is. Dat is niet makkelijk, maar door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gevoel kun je een verandering in gang zetten. Focus je op het verwerken van oude emoties. De release zorgt voor opluchting zodat je je daarna weer kunt vullen met een goed gevoel. Dat is de enige en belangrijkste taak die je hebt. Dat is waar je controle over hebt en wat je kunt veranderen. Daarmee leg je de belangrijkste basis!

Wanneer je een goed gevoel hebt en leert hoe je gelukkig kunt zijn, dan trek je vanzelf de juiste mensen aan. Dan ga je steeds vaker de juiste dingen doen en keuzes maken die zorgen voor meer ontspanning. Wanneer je enthousiast bent over iets, voel je vanzelf die positieve energie van binnen.

Zijn er collega's binnen het bedrijf waar jij werkt die op zoek zijn naar kracht om problemen op te lossen. Hebben ze behoefte aan wijsheid en inzicht om een richting te kiezen waar ze zich het beste bij voelen? Willen ze weer die positieve energie voelen en blij worden van wat ze doen? Dan is er werk aan de winkel. Werk waar ik je graag bij help! Stuur me dan een berichtje via de link hieronder.  Ik sta met een team van coaches door heel Nederland voor jou en je bedrijf klaar!

https://kirstennelis.nl/contact/

Over de schrijver
Reactie plaatsen