Werken en Leven op jouw voorwaarden
07 september 2017 

Werken en Leven op jouw voorwaarden

 

Werken & Leven op JOUW voorwaarden

Vandaag was ik bij een business vriendin in Rotterdam. Alles komt op tafel: werk, privé, wat er goed gaat, wat er niet goed gaat.

Alles alles alles. We zijn namelijk alles tegelijk. Alles zit in jou. Je neemt jezelf mee naar je werk, je neemt jezelf mee in privé situaties, in relaties, in alles.

Daarom is het belangrijk om naar alles te kijken. En je op alle gebieden af te vragen of alles gaat zoals jij dat wilt. Je (werkende) leven inrichten op een manier waar jij blij van wordt. Zoals je dat echt wilt. Dus niet oppervlakkig, maar diep van binnen. Te kijken naar of jij de stappen zet die echt voor jou kloppen. De stappen die in lijn zijn met jouw grootste visie en met wat jij daadwerkelijk wilt.

Stress is een teken dat het antwoord, in ieder geval op één van de gebieden, ‘NEE’ is. Een teken van je lichaam dat er iets niet pluis is. Dat je niet voor jouw hoogste optie aan het gaan bent. Je lichaam gaat signalen afgeven en tegensputteren.

Luister jij naar deze signalen? Ben jij je er bewust van? En wil jij NU gaan luisteren naar deze signalen? En op die manier de schat aan informatie die jou lichaam je geeft, tot je beschikking krijgen?

Wil jij ook jouw leven gaan leven op jouw voorwaarden? En de tools in handen krijgen om dat daadwerkelijk te gaan doen. Dat je wéét wat jouw voorwaarden zijn, dat je voelt wat er voor jou klopt. En in het moment kunnen beslissen wat er klopt en wat niet.

Zegt alles in jou ‘JA‘?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwste programma ‘Make a Move’.

7 weken lang gaan we samen op pad om de taal van jouw lichaam te leren kennen. Weer te gaan voelen. Van je hoofd in je hart te komen. Innerlijk te gaan weten wat je wilt. Diep van binnen. Steeds nauwkeuriger te worden over wat wel en wat niet. Beslissingen en acties te nemen die écht voor jou kloppen. Want hoe zou het zijn als je al de informatie die jouw lichaam in zich heeft tot jouw beschikking komt. Hoe ziet jouw leven er dan uit?

Make a Move! Kom in beweging om te gaan voor wat je daadwerkelijk wilt, in alles! Van denken, naar voelen, naar innerlijk weten!

Kies NU voor jou en schrijf je in.

Over de schrijver
Reactie plaatsen