Wet van oneindige mogelijkheden

Wet van oneindige mogelijkheden

Ben jij bekend met de wet van oneindige mogelijkheden? Het is gebaseerd op een visie van dr. Deepak Chopra (arts en specialist traditionele Indiase geneeswijze, beter bekend als Ayurveda en schrijver van vele boeken).

Ik ben groot fan van Deepak Chopra. Dat komt omdat hij – net als ik – gelooft in het feit dat bewustzijnsgroei DE sleutel is tot een goede gezondheid.

Natuurlijk is de wet van actie ook nodig, maar dat komt pas later. Het gaat er eerst om wat jij gelooft en voelt! Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden. Zolang jij er maar in
gelooft en zolang jij er maar voor wil gaan.

Alleen hoe werkt dat dan? Laat me proberen dit uit te leggen.

Zie jouw gezondheid bijvoorbeeld als de zee. Wanneer je naar het water kijkt, dan stopt op een bepaald punt jouw zicht. Dat jouw zicht daar stopt, betekent niet dat de zee daar ook
stopt. Toch?

Dat geldt dus voor de oneindige mogelijkheden voor jouw gezondheid. Dat jij ze (nog) niet ziet, betekent niet dat ze er niet zijn. Je mag ze leren zien en ontdekken!

Wil jij ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen? Kijk of er bij jou in de buurt een coach is die jou aanspreekt. Neem contact op via https://kirstennelis.nl/burnout-coachesnederland voor het overzicht van coaches door het land. Ik en mijn coaches helpen je graag!

Over de schrijver
Reactie plaatsen