Weten wat je kunt doen

Op welk moment als je in een burn-out zit schakel je een arbeidsrechtenadvocaat in? Het is een vraag die ik mezelf meerdere keer stelde toen ik in mijn burn-out zat. En ik merk dat ook anderen hiermee worstelen. Want je stapt niet zomaar even naar een advocaat. Al helemaal niet als je in een burn-out zit en je jouw energie hard nodig hebt. 

Omdat weten wat je mag en moet doen bij een burn-out erg belangrijk is, geef ik samen met arbeidsrechtadvocaat Merièm Bouiga (van Fix advocaten) een Masterclass over dit onderwerp. Merièm werkte zelf lange tijd op de zuidas en kent eigenlijk alle maniertjes van werkgevers. Nadat ze zelf in een burn-out kwam is ze met haar compagnon een eigen bedrijf gestart. Ze heeft dus niet alleen heel veel kennis in huis, ze snapt ook precies hoe jij je voelt. En dat is ontzettend waardevol in deze situatie!! 

  • In de Masterclass 'Alles wat je moet weten bij uitval door burn-out klachten' behandelen we vragen zoals:
  • Wat kan ik doen als ik herstellende ben, maar straks een andere baan wil? 
  • Mijn bedrijfsarts/leidinggevende zegt dat ik weer aan het werk moet, maar ik ben daar nog niet aan toe? 
  • Wie betaalt er als ik weg wil met een vaststellingsovereenkomst? 
  • Wat kan ik doen als re-integratie niet lukt? behandelen we vragen zoals: Meer leren over jouw rechten en plichten bij een burn-out? 

Meld je dan aan voor deze waardevolle Masterclass via de link hieronder. Je ontvangt de opname direct in je mailbox.

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-arbeidsrecht-burnout-2022

Over de schrijver
Reactie plaatsen