Wie durft te falen, krijgt de kans om te slagen
07 april 2021 

Wie durft te falen, krijgt de kans om te slagen

Wie durft te falen, krijgt kans om te slagen

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Een burn-out betekent niet dat je gefaald hebt. Een burn-out betekent vooral dat je heel erg je best aan het doen was om in een verkeerde richting te gaan. Je bent zo gefocust geweest om een doel te bereiken, dat je niet hebt stilgestaan of het wel jouw doel was. Of het wel jouw richting was? En of je er wel echt gelukkig van werd?

Je bent eigenlijk te goed in iets geweest dat niet bij jou past. Of dat in ieder geval niet voor jou werkt.

John F. Kennedy’s uitspraak “Alleen wie het aandurft om te falen, krijgt de kans om te slagen” spreekt mij enorm aan. Niet omdat ik het mooi vind om anderen te zien ‘falen’. Absoluut niet zelfs. Maar omdat in deze uitspraak de kans zit om dingen te proberen,

Te kijken of het lukt, of iets bij je past of niet en daarvan te leren. Geloof me, er is niemand op deze wereld waarbij alles in 1x goed gaat. Niemand is ineens succesvol en niemand heeft ineens alle wijsheid in pacht.

Daar gaat tijd aan vooraf. Dingen proberen, dingen die mislukken en waarvan je leert. Zie falen daarom niet als een mislukking, maar zie het als een kans om verder te komen. Te groeien en uiteindelijk te slagen!

Vind je dit interessant en wil je er met een coach over praten? Ik sta voor je klaar met een team van coaches door heel Nederland.

Neem contact met me op door een bericht te sturen via https://kirstennelis.nl/contact-burnout-coaches/

Over de schrijver
Reactie plaatsen