Zorgen verdwijnen, waar vertrouwen begint
24 september 2021 

Zorgen verdwijnen, waar vertrouwen begint

Ervaar jij ook meer spanning wanneer je probeert meer controle te krijgen over iets of iemand? Er merk je dat je adem hoger gaat zitten? 

Veel dingen kunnen we niet controleren of veranderen. In dat geval kun je eigenlijk alleen maar de situatie accepteren en loslaten. Omdat controle in ons systeem zit, voelt dat vaak onnatuurlijk. We denken dat we veel onder controle hebben en kunnen beïnvloeden. Maar niets is minder waar. Als dat wel zo zou zijn, dan zou je leven allang precies zo zijn als je voor ogen hebt. Toch? 

In ons leven zijn veel situaties en mensen die je niet kunt controleren. In feite heb je alleen maar controle over jezelf en wat jij doet. 

Teveel controle zorgt voor spanning. Loslaten is de oplossing voor jouw stress en zorgen. En waar zorgen verdwijnen, begint vertrouwen. 

Wanneer jij probeert iets te controleren, dan controleert dat jou ook. Laat je het los, dan ben je vrij. 

Wat je kan helpen om dingen los te laten is ademen. Ademen kan ervoor zorgen dat je jouw vastzittende emoties verwerkt zodat je meer grip krijgt op je emoties en vitaliteit. 

Samen met de ervaren ademtrainer Heleen Hulscher, neem ik je mee in de wereld van de ademhaling. In een interactieve online workshop van 75 minuten geven we je tips, handvatten en praktische tools. De investering is maar 37 euro. Na inschrijving ontvang je direct de opname in jouw mailbox. 

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan via de link hieronder.  

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-ademen

Over de schrijver
Reactie plaatsen