1% OF COURSE

Ga jij op de automatische piloot?

Als je vandaag één procent van je koers afwijkt is dat niet zo erg. Maar als dit elke dag zo is, dan ga je op langere termijn totaal de verkeerde kant op. Een keertje iets toegeven of doen wat je eigenlijk niet wilt, is niet zo erg. Maar wat als dit de default modus wordt? Dat je dit (vaak onbewust) normaal bent gaan vinden. En je dus op een bepaald niveau op automatische piloot je ding doet. (Dit is pure eigen ervaring hè )

Onbewust heb je door dat er iets niet klopt en gaat de stress zich opbouwen. Niet meteen natuurlijk maar wel na een x-periode. Dit kan maanden zijn, maar dit kan ook jaren duren: met als eindresultaat een burn-out. Wat ik altijd zie is dat mensen ergens in een negatieve vicieuze cirkel belanden. De cirkel van malen, piekeren, niet weten wat te doen, slechter slapen, stress hierover, scenario’s bedenken, opgejaagdheid in het lijf en nog slechter kunnen slapen ?

Op dit punt (en daarvoor eigenlijk al) is het super belangrijk om die negatieve vicieuze te doorbreken. En daar ga ik jou bij helpen. Beginnen bij bet begin en stap voor stap! Ben jij klaar om leiderschap te nemen over jouw situatie? Check mijn nieuwe programma RE-WIRE dé code voor rust en ruimte in je hoofd ?

Schrijf je nu in en maak alleen vandaag en morgen nog gebruik van mijn supper toffe korting van maarliefst 150 euro!! Vanaf 1 september is RE-WIRE nog steeds verkrijgbaar alleen vanaf dan voor de normale prijs €199,-.

Over de schrijver
Reactie plaatsen