Acceptatie als startpunt voor herstel
10 februari 2021 

Acceptatie als startpunt voor herstel

Acceptatie als startpunt

Word ik ooit weer mezelf? Zal ik ooit weer de energie voelen die ik ooit voelde? Zal ik ooit weer nieuwe uitdagingen aan durven gaan?

Dit zijn vragen die mensen met een burn-out zichzelf vaak stellen.

Het antwoord op deze vragen is: JA!

Ook al voelt het nu misschien niet zo, het komt goed! Echt.

Mijn allerbelangrijkste advies om weer jezelf te worden is naar jezelf leren luisteren. Pak de oorzaak van jouw burn-out gaan. Durf naar binnen te gaan en leer luisteren naar wat je lijf jou vertelt. Je lichaam geeft namelijk heel goed aan wat wel en niet goed voor je is.

Zelf raakte ik in in een burn-out doordat ik niet naar mezelf luisterde.

Diep van binnen wist ik heus wel dat het niet goed met me ging. Alleen ik had (of beter gezegd: nam) geen tijd voor rust. Om uit mijn burn-out te komen, zat er maar één ding op:
naar mezelf luisteren. Beter voor mijzelf zorgen en de patronen achter me laten die me niet meer dienden. Dat was de weg terug naar mezelf, naar een licht en gelukkig leven!

Heb jij behoefte aan hulp bij weer jezelf worden? Stuur me dan een berichtje naar kirsten@kirstennelis.nl zodat we samen kunnen gaan kijken naar waar je staat in je leven en waar we aan kunnen werken!

Kijk hier verder:
https://kirstennelis.nl/burn-out-coach-voor-werknemers/

Over de schrijver
Reactie plaatsen