Altijd maar denken??

Staat jouw hoofd altijd aan?

Question: Ken je dat, dat je alleen maar loopt te denken? Zo ‘erg’ dat je het denken bijna niet meer los kunt laten? Of dat je ‘s nachts wakker schrikt van iets wat je vergeten bent of nog moet doen? Vlak voor en aan het begin van mijn burn-out had ik dit constant.

Mijn hoofd stond altijd ‘aan’. Allerlei gedachten, scenario’s en dingen die ik allemaal moest doen. Ik werd er gek van, met name omdat ik het niet ‘uit’ kon zetten. Het had invloed op mijn slaap en werd steeds vermoeider. Soms werd ik midden in de nacht wakker, alsof het denken me wakker maakte. Nog in slaap komen was op dat moment een kansloze missie.

In de afgelopen 8 jaar ben ik eerst zelf hersteld van mijn burn-out en ben daarna mensen gaan begeleiden in dir proces. Nu kan ik het denken loslaten. Niet zomaar maar met een super simpel én effectief drie stappenplan 1️⃣2️⃣3️⃣. Dit stappenplan heet: RE-WIRE – dé code voor rust en ruimte in je hoofd. Re-wire is deze week officieel live gegaan en ik ben er super trots op. So check it out! Super toegankelijk, super effectief, super simpel. We maken het onszelf vaak zo moeilijk terwijl het zoveel makkelijker kan.

Lees alles over RE-WIRE en schrijf je in. Tot 17 augustus met een eenmalige super vette BONUS.

PS: dit programma bied ik voor een super laagdrempelig bedrag (met 150 euro korting!!) aan. Waarom doe ik dit? Lees het op deze pagina.

Over de schrijver
Reactie plaatsen