Coaching alsof je boodschappen doet
12 mei 2020 

Coaching alsof je boodschappen doet

Coaching zou net zo normaal voor je moeten zijn als boodschappen doen.

Hoewel het al minder wordt, rust er in Nederland toch nog altijd een taboe op coaching. “Als je hulp nodig hebt ben je zwak.” Denken heel veel mensen.

Voor mij is het ondertussen heel normaal. Ik kies ieder jaar bewust voor een coachingstraject op basis van wat ik nodig heb. Zodat ik leiderschap kan nemen op alle gebieden in mijn leven. Of het nu over de liefde gaat, business of mijn fysieke gezondheid.

Coaching helpt je om sneller de stappen te zetten die je nodig hebt. Door coaching bereik je sneller je doelen. Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Niet zo gek dat alle topmensen uit het bedrijfsleven een personal coach hebben.

De hamvraag is: Wat heb je nodig en wie is de juiste coach voor jou?

Ik heb een team van geweldige coaches om me heen verzameld, zodat ik jou kan helpen bij het maken van die keuze.

Ervaar je al langere tijd teveel stress of ben je burnout?
Wil je weer de rust kunnen ervaren?
Wil je weer kunnen voelen?
Wil je keuzes maken die echt bij je passen?
Wil je jouw gevoeligheid leren inzetten als kracht?

Voor alle stress, burn-out en levensvragen weet ik de juiste coach voor jou. Kijk op je gemak eens op https://kirstennelis.nl/burn-out-coach-voor-werknemers/ en lees wat coaching precies inhoudt en neem contact met me op.

We’re in this together!

Over de schrijver
Reactie plaatsen