De neiging om jezelf te veroordelen
19 maart 2021 

De neiging om jezelf te veroordelen

Oordelen over jezelf

Wanneer ik een oordeel heb over mezelf, dan krijg ik eigenlijk altijd het gevoel dat ik niet goed genoeg ben. Dat ik het niet goed doe of dat ik niet genoeg ben.

Voor mijn burn-out zocht ik bevestiging bij anderen. Zoals bij mijn partner, mijn vrienden en collega’s. Ondanks dat ik die bevestiging vaak kreeg, mijn oordeel en onzekere
gevoelens bleven bestaan.

Door mijn burn-out leerde ik dat alleen ik voor mezelf kan zorgen en dat alleen ik mezelf zekerheid en vertrouwen kan geven. Ik heb geleerd mezelf en mijn emoties en oordelen
ruimte te geven. Hierdoor worden je gedachten al direct minder zwaar. En leer je om (meer) van jezelf te houden. Waardoor je dus geen anderen meer nodig hebt om van jou te houden.

Een ander kan je die bevestiging namelijk niet geven. Die moet vanuit jezelf komen.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb ervaren en geleerd over van jezelf houden en jezelf de ruimte geven, heb ik in het programma Recharge your battery verwerkt. Een programma waarmee je leert ontspannen en waarmee je jezelf verlichting geeft, zodat je keuzes maakt waar je van binnen blij van wordt. Keuzes die goed zijn voor jou!

Ik wens dat jij jezelf dit gunt en dat je aan de slag gaat, zodat je niet meer van een ander nodig hebt wat je uit jezelf kunt halen. Geen mooiere vorm van zelfliefde dan dit!

Meld je aan via link hieronder.

recharge your battery programma

Over de schrijver
Reactie plaatsen