Een hoofd wat altijd 'aan' staat
09 maart 2020 

Een hoofd wat altijd 'aan' staat

Wakker liggen en piekeren

Als jij ook regelmatig piekerend wakker ligt, lees dan verder.

Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat ik weet hoe het is om piekerend wakker te liggen. Een hoofd dat alsmaar doorgaat, ook al was ik doodop. Ik stond constant ‘aan’ en ondanks dit probeerde ik alsnog door te gaan. Dit bleek achteraf een van de slechtste keuzes die ik ooit gemaakt heb. Eind 2010 raakte ik overspannen en twee maanden later ging ik nóg dieper en raakte ik burn-out.

Op dat moment was er nog niet zoveel bekend over stress en burn-out, laat staan dat er een effectieve oplossing bestond. De jaren daarna heb ik gewijd aan mijn eigen herstel én aan onderzoek naar wat er nodig is bij elke fase van herstel. Met alle kennis die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan, heb ik het Rewire programma ontwikkeld waarmee je in 3 stappen meer rust en ruimte gaat ervaren. In je hoofd én lichaam.

Start mijn Rewire programma – de code voor rust en ruimte in jouw hoofd. Lees hier meer.

Over de schrijver
Reactie plaatsen