Gebrek aan energie

Toen ik thuis zat met een burnout ben ik veel gaan lezen

Niet in het begin, want toen had ik de energie er niet voor, maar later wel. Ik verdiepte me in psychologie en spiritualiteit en leerde dat mijn gebrek aan energie kwam doordat ik mijn intuïtie niet voelde. Dat stemmetje dat zei dat het leven wat ik leefde, niet mijn leven was, maar een leven naar de maatstaven van de maatschappij.

Stukje bij beetje begon mijn gevoel terug te komen en durfde ik ernaar te luisteren. Een boek dat mijn leven veranderd heeft is ‘Een werkweek van 4 uur’ van Timothy Ferriss. Mede door dat boek ging ik inzien dat ik niet door hoéfde te knallen om succesvol en gelukkig te zijn.

Die boodschap geef ik je ook in mijn Recharge Your Battery programma. Ik leer je hoe je stap voor stap weer van je hoofd naar je intuïtie gaat en keuzes maakt die goed zijn voor jou.
Meer weten over mijn coaching? Lees hier verder.

Over de schrijver
Reactie plaatsen