De twee belangrijkste emoties om uit de stress te komen
16 augustus 2018 

De twee belangrijkste emoties om uit de stress te komen

Ruimte in je hoofd, rust in je lijf en náár positieve energie.

Deze foto geeft een mooie samenvatting van een hele fijne week. Elke dag yoga, elke dag lekker eten, elke dag tijd voor mijzelf, elke dag zon, elke dag gezelligheid, elke dag fijne mensen en elke dag in de natuur. De vreugde is vastgelegd en ik voel me heel dankbaar dat ik dit kan doen. Dat mijn bedrijf mij de vrijheid geeft om er vaker tussenuit te gaan, om meer in de natuur te zijn en letterlijk te aarden. Dat is soms wat lastiger in Amsterdam op twee hoog ;)).

Die ervaring, inspiratie en energie neem ik weer mee in mijn bedrijf. Ik heb er heel veel zin in om lekker aan de slag te gaan met mijn nieuwe Stop de stress programma. Mijn kennis en ervaring voor een groot publiek beschikbaar te maken en iedereen te leren hoe ze weer rust en ruimte in hun hoofd kunnen ervaren. 

Want zonder ruimte, geen creativiteit. Zonder rust en ruimte, geen inzicht. Zonder rust en ruimte, geen échte keuzevrijheid. Zelfs zonder rust en ruimte, geen leven vol met leven en energie. Zonder rust en ruimte, zijn er vaak de gedachten die aan de haal met je gaan, scenario’s die keer op keer afgespeeld worden. De oude en welbekende groef waar je je steeds weer in terugvindt en die je niet verder brengt. 

Dit is gelukkig niet nodig, maar dan moet er wel iets gebeuren! En daar ga ik jou mee helpen. Ik ga je helpen om de rust en ruimte weer te vinden. Ruimte in je hoofd, rust in je lijf en náár positieve energie. Check nu hier mijn nieuwste Stop de stress programma.

Neem weer de regie weer over jouw leven, maak die keuze voor jezelf en zet nu deze eerste stap. Want hoe zou het zijn als je weer de rust en ruimte zou ervaren? Hoe zou je je voelen als je weer de rust en ruimte hebt? En welke impact zou dat hebben op jouw leven?

Schrijf je dus nu in voor het Stop de stress programma, dé code voor rust en ruimte in je hoofd. In drie simpele en effectieve stappen.

Nieuwsgierig naar een kijkje achter de schermen? Volg mij dan op Instagram!

Over de schrijver
Reactie plaatsen