In de top 3 van stressklachten staat: malen en piekeren
15 augustus 2019 

In de top 3 van stressklachten staat: malen en piekeren

Op dit moment heeft 1 op de 7 Nederlanders last van burn-out klachten

Dit is ongelooflijk veel en ik heb het vermoeden dat het aantal alleen nog maar gaat stijgen. De afgelopen jaren deden namelijk al 250.000 mensen mijn burn-out test op www.burnout-test.nl.

In de top 3 van stressklachten staat: malen en piekeren. Dit gegeven wordt bevestigd door alle mensen die ik spreek over dit onderwerp. Hun grootste verlangen: eindelijk weer rust en ruimte in het hoofd.

Dit heeft mij gemotiveerd om op basis van mijn onderzoek en ervaring een programma te maken, speciaal voor jou, gericht op het creëren van rust en ruimte in je hoofd. Een programma dat voor iedereen simpele toe te passen is.

En juist omdat stress en burn-out een maatschappelijk probleem geworden is, wil ik dit programma voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. De investering is maar 99 euro. Wil je ook meer rust en ruimte in je hoofd? Ga dan nu naar deze link en meld je aan voor het Stop de Stress programm

Over de schrijver
Reactie plaatsen