Mijn burn-out was mijn wake-up call
21 januari 2020 

Mijn burn-out was mijn wake-up call

Ik moest de weg naar binnen maken

De fysieke en mentale pijn werd zo groot dat ik wel in beweging móest komen. Ik moest de weg naar binnen maken. Van de aandacht naar buiten, de aandacht naar binnen brengen.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets over mijn eigen journey heb verteld, maar de afgelopen 8 jaar ben ik onderweg op dit pad. Al lopend kwam ik steeds meer mensen tegen die zichzelf kwijt geraakt zijn.

Het is zelfs zo ‘erg’, dat het een maatschappelijk probleem geworden is. Mensen vallen met bosjes om. Van studenten tot artsen en creatieven. Ze hebben allemaal één ding gemeen: Ze nemen niet daadwerkelijk het leiderschap over hun leven, ook omdat ze niet weten waarheen.
Ze weten namelijk niet waar ze blij van worden en waar ze voldoening van krijgen. Ondertussen gaan ze door in de molen van iedere dag.

Door zelf dit pad te lopen en de stap te maken van hard werken naar Hartswerken, kon mijn hart zich weer openen. Kon mijn energie weer gaan stromen. Is mijn liefde weer gaan stromen en is mijn vreugdeweer teruggekomen. Ik hoop dat ik kan laten zien dat een burn-out een Wake Up Call is waar je dankbaar voor moet zijn. Dit is je kans om het anders te gaan doen. Pak hem!

Stuur mij een mail of kijk hier voor meer informatie over mijn coachingstrajecten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen