Stap voor stap transformatie

Van stress naar happiness

Het geheim zit in het aaneenschakelen van kleine transformaties. Iedere dag een klein stapje meer. Over 4 maanden kijk je terug en kun je je niet meer voorstellen dat je je zo ellendig voelde. Wedden?

Deze stappen wil ik samen met jou, op je eigen tempo, doorlopen.

Stap 1: Weer tot rust komen. Jouw lijf weer leren te ontspannen is een van de sleutels voor duurzaam herstel en één van de uitgangspunten van het Van Stress Naar Happiness programma. Want hoe zou het zijn als je jouw stopknop weer kunt bedienen, met rust in je hoofd doorslaapt en weer uitgerust wakker wordt?

Stap 2: Accepteren en loslaten. We gaan het mooi weer spelen afleggen en écht eerlijk worden over hoe het met je gaat. Je gaat oude dingen opruimen zodat het niet meer in de weg zit en jouw patronen doorbreken. Op naar een leven waarbij je je vrij voelt!

Stap 3: Doen wat je blij maakt. Na een overspannen periode of burn-out is het geen optie meer om dingen te doen waarop je leegloopt. Je gaat stoppen met wat er niet (meer) voor je werkt en starten met wat er klopt voor jou! Je hebt weer richting en maakt de keuzes die gezond voor je zijn.

Hoe voelt dat voor je? Voel je letterlijk ademruimte? Geeft het je perspectief? Deze link is jouw tijd!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen