Stop met pushen

Als je stopt met pushen gaat alles vanzelf.

De afgelopen jaren zie ik als coach bij veel mensen het grootste struikelblok voor een gelukkig leven: de wil om het leven te regelen. Om te trekken en duwen tot iets precies is zoals ze het willen hebben.

Ik vergelijk het vaak met van die 3D kinderpuzzels: alsof we een vierkant blok door het gat van een rondje willen duwen.

In mijn coaching leer je te vertrouwen op een goede uitkomst, wat de uitkomst ook is. En leer je keuzes maken die echt bij je passen.

Dit heeft mij ontzettend geholpen om van een leven vol spanning naar ontspanning te gaan. Om vanuit ontspanning een gelukkig en authentiek leven te leiden. Toen ik stopte met pushen ging alles vanzelf.

  • Wil je ook stoppen met pushen?
  • Stoppen jezelf voorbij te lopen?
  • Wil je af van dat gehaaste gevoel?
  • Meer rust en ruimte in je hoofd?
  • Kunnen genieten van het leven?

Je kan je via deze link aanmelden voor mijn programma: Recharge Your Battery.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen