Te veel denken

Rust en ruimte in je hoofd

Question: Ken je dat, dat je alleen maar loopt te denken? Zo ‘erg’ dat je het denken bijna niet meer los kunt laten? Of dat je ‘s nachts wakker schrikt van iets wat je vergeten bent of nog moet doen?

Vlak voor en aan het begin van mijn burn-out had ik dit constant. Mijn hoofd stond altijd ‘aan’. Allerlei gedachten, scenario’s en dingen die ik allemaal moest doen. Ik werd er gek van, met name omdat ik het niet ‘uit’ kon zetten. Het had invloed op mijn slaap en ik werd steeds vermoeider.

Soms werd ik midden in de nacht wakker, alsof het denken me wakker maakte. Nog in slaap komen was op dat moment een kansloze missie.
In de afgelopen 9 jaar ben ik eerst zelf hersteld van mijn burn-out en ben daarna mensen gaan begeleiden in dit proces. Nu kan ik het denken loslaten. Niet zomaar maar met een super simpel én effectief drie stappenplan 1 2 3 . Dit stappenplan heet: Rewire – dé code voor rust en ruimte in je hoofd.

Rewire is super toegankelijk, super effectief en super simpel. Laat die rust en ruimte maar komen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen