Van vastlopen naar flow

De afgelopen jaren ging alles vanzelf

Of nou ja, het ging niet vanzelf maar het voelde zo. Vanuit mijn intuïtie wist ik steeds wat mijn volgende stap was. Ik leefde en werkte in een flow.

Hoe anders was dat in de jaren voor mijn burn-out. Ik deed iedere dag wat er van me gevraagd werd, maar wist ik eigenlijk niet waarom. Ik wist alleen ook niet wat ik wél moest doen en daarom bleef ik doorgaan tot ik in een fikse burn-out terecht kwam.

Maar goed, de afgelopen jaren gingen dus wel lekker en het verbaasde me dan ook zo dat ik in oktober weer in niemandsland belandde. Ik wist even niet meer wat mijn pad was en dus ook niet welke stappen ik moest nemen. Ik herkende het gevoel van de jaren voor mijn burn-out, maar er was één groot verschil: dit keer wist ik hoe ik ermee om moest gaan.

Ik volgde mijn intuïtie en gaf duidelijk mijn grenzen aan bij anderen. Daardoor had ik de tijd en rust om te voelen en van daaruit mijn pad opnieuw vorm te geven.

Eindelijk kon ik mijn spreekwoordelijke kop uit het zand trekken en de dingen bezien zoals ze waren: ik had heel veel tijd, energie en geld gestoken om een stuk van mijn bedrijf heel succesvol te maken. Maar wat er echt goed werkte én waar ik het meeste energie van kreeg, schonk ik minder aandacht aan.

Mijn ogen zijn geopend om mijn pad te herpakken, samen te werken met anderen en me helemaal te focussen op de live begeleiding van mensen! Volgens mijn eigen methode. Ik voelde de energie weer door mijn lijf stromen en kon niet wachten om te starten.

Ik gun jou dit gevoel ook. Kijk hier om kennis te maken met mijn coachingprogramma’s.

Over de schrijver
Reactie plaatsen