Wat is burn-out herstel jou waard?
21 mei 2020 

Wat is burn-out herstel jou waard?

Berichten zoals deze van Miranda maken me zo blij:

“Kirsten, je mag af en toe wat beter luisteren.” Sprak ik mezelf laatst stevig toe.

Ik spreek namelijk zovelen van jullie en besefte me na de lancering van het Van Stress naar Happiness Programma in april, dat ik ook heel veel van jullie op dit moment niet kon helpen.

En dat vind ik erg. Ik ben er namelijk voor jou. Dat is waarom ik iedere dag met energie opsta. Om jou te kunnen begeleiden van stress naar happiness.

Maar afgelopen maand hoorde ik regelmatig dat het nieuwe programma waar ik zo hard aan heb gewerkt en waar al mijn liefde en kennis in zit, en waarvan ik weet dat het een life changer voor je kan zijn, door de prijs niet bereikbaar genoeg is. Misschien ook wel niet voor jou.

Het programma was te duur. Althans, niet voor de inhoud, maar voor de portemonnee.

Daarom ga ik nu iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan. Ik heb opnieuw naar het programma gekeken en een verdeling gemaakt. Een LITE en een EXTRA versie.

Bij beiden krijg je alle essentiële onderdelen, maar bij de EXTRA versie krijg je persoonlijke begeleiding.

Wilde je vorige keer al meedoen, maar was het niet mogelijk voor je? Dan is dit je kans. Ga nu naar deze link en meld je met veel voordeel aan voor het Van Stress naar Happiness Programma van jouw keuze!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen