Wie zit er nu op mij te wachten?

Iedereen heeft een stemmetje in zich.

Eentje die regelmatig vertelt wat wel of niet goed is voor jou en je omgeving. Die je dat intuïtief laat voelen. Ik denk dat jij dit stemmetje zomaar ook regelmatig de mond snoert. Dat je denkt ‘wie zit nou te wachten op mijn stem?’.

Nou ik kan je vertellen, heel veel mensen zitten te wachten op jouw stem. Want die is gewoon hartstikke belangrijk. Misschien niet voor duizenden mensen, maar misschien juist wel voor je moeder, die ene vriendin in scheiding, of die collega die haar werk eigenlijk niet meer zo leuk vindt.
Jouw stem doet er sowieso voor jezelf hartstikke toe, maar ook voor anderen.

Negeer hem dus niet maar spreek hem uit. Want zodra je ziet en merkt dat anderen er wat aan hebben, doet dat ook iets met jou.
Probeer het maar eens!

Op mijn website www.kirstennelis.nl ontdek je meer.

Over de schrijver
Reactie plaatsen