OUTSHINE YOUR STRESS & RELAX

30 DAY CHALLENGE

relax

Leer stilstaan bij jouw eigen energie, je reserves aan te vullen en beter om te gaan met stressvolle momenten!

Voel je constant de druk en stress? Begin je je energie te verliezen en wil je NU in actie komen om deze situatie om te draaien? Wil je weer gaan shinen? Outshine your stress & relax is een online programma waar je in 30 dagen leert hoe je dit voor jezelf verwezenlijkt! En dit allemaal ongeacht jouw locatie en je volgt het programma in jouw eigen tempo doordat de content altijd beschikbaar blijft.

Wat je gaat verbeteren:

Kirsten Nelis Burn Out Coach

Meer energie!

In perioden van stress is de energie vaak ver te zoeken. We bewaken, bewaren en bouwen jouw energie weer op!

Kirsten Nelis Burn Out Coach

Meer ontspanning!

Ontspanning is een van de beste medicijnen tegen stress. In de challenge leer je hoe, wat, waar en wanneer.

Kirsten Nelis Burn Out Coach

Een positieve mindset!

Mindset is everything en daarom een belangrijke rode draad in de challenge.

Kirsten Nelis Burn Out Coach

Jouw stress outshinen?

Doe dan mee aan de 30 day online challenge. Je kunt nu al beginnen mét of zonder extra begeleiding.

Hoe werkt de 30 day challenge?

Locatie onafhankelijk

Je volgt het programma online, vanuit huis, kantoor of een andere plek. Op vakantie? Geen probleem, alle lessen zijn online beschikbaar.

Verschillende werkvormen

Verschillende werkvormen met praktische en concrete opdrachten en oefeningen. Zoals schrijfoefeningen, ontspanningsoefeningen, bewustwordingsoefeningen, filmpjes, quotes, tips & tricks. Deze toolkit neem je de rest van je leven mee.

Online beschikbaarheid

Alle lessen blijven online beschikbaar. Een nieuwe ronde met nieuw materiaal? Je kunt gratis blijven meedoen en je krijgt toegang tot het nieuwe materiaal.

Elke dag een ander thema

Gedurende 30 dagen komt er elke dag een les met een ander inspiratie thema beschikbaar in jouw persoonlijke online leeromgeving.

6 jaar aan ervaring in één programma

Het programma is samengesteld door mij als ervaringsdeskundige. Ik geef je het mooiste aan inspiratie uit zes jaar aan cursussen, opleidingen, onderzoek, begeleiding van anderen en eigen ervaring in één programma.

Lees de ervaringen van Gerbrich

Voor de challenge: “Ik ga het aan!”

Gerbrich gaat de challenge aanOutshine your stress & relax – 30 day challenge’. Ik staar naar de titel en de coverfoto van de Facebook-pagina van Kirsten. Palmbomen, blauwe zee, een wit strand. En een paar mensen aan de rand van het eilandje. Zou dit het innerlijke equivalent zijn van een (relatief) stressvrij leven? Het gevoel dat je een zonnige, warme en verwelkomende plek bent die ook nog eens tegen een flinke storm en regenbui kan?

Het lijkt mij heerlijk van binnen dit resultaat te bereiken. Rond te lopen en het gevoel te hebben dat ik meer energie en ontspanning heb en dit uitstraal. Natuurlijk, het grootste deel van de tijd voel en weet ik dat ik dit al te pakken heb. De laatste jaren ga ik al een stuk bewuster om met mijn tijd, verlangens, doelen. En toch zijn er momenten dat ik me laat raken door werkdruk, een te volle agenda, teveel sociale verplichtingen en afspraken, you name it.

‘Ook zeer geschikt voor drukke mensen’. Ik denk aan een oud Zen-gezegde ‘mediteer iedere dag 20 minuten, behalve als je het druk hebt: mediteer dan een uur’. Zo heb ik mezelf ook altijd gezien, te druk om stil te staan. Ik besluit de challenge met mezelf aan te gaan met het verlangen dat de dagelijkse ‘recepten’ van Kirsten mij focus kunnen geven in mijn dagelijkse routine en dat mijn dagen hierdoor meer helderheid krijgen. 

Na de 30 dagen challenge: “(out)shine!”

Mijn inbox en ik moeten afkicken. Al meer dan een week geen emails van Kirsten met een nieuwe dag van de ’30 day challenge’. Een maand lang deelde Kirsten dagelijks recepten om beter met stress om te gaan door middel van opdrachten, filmpjes en inspirerende verhalen. Kirsten nam ons mee in veel verschillende oefeningen gericht op het ontdekken van gedachten en patronen, en bewust(er) voelen van je lichaam, uit je hoofd gaan, richting ontspanning. Er was dus geen ontkomen aan.

Stilte, focus, dankbaarheid

In de challenge kwamen prachtige en inspirerende filmpjes en oefeningen voorbij die mij aanspraken. De manier waarop Kirsten belichtte hoe mensen vaak denken, zich voelen en doen én hoe het anders zou kunnen door bewust hiermee aan de slag te gaan raakte mij. Het was dichtbij en vanuit haar eigen ervaring geschreven en vervolgens concreet toe te passen op mezelf.

Het licht aan

Door de challenge heb ik als het ware geleerd de koplamp te zetten op hoe ik het altijd doe en hoe het anders kan. Te zien en luisteren naar wat ik wil en nodig heb. Ik kan uit de drukte en het rennen stappen, stil zitten en zien dat ik in de vertraging meer bereik. Hiermee stap ik eigenlijk uit een soort stress. De titel van de challenge sluit goed aan bij de inhoud: ‘outshine your stress’ doordat ik helder krijgt waar het vandaan komt en vervolgens de keuze kan maken om er wat mee te doen.

Ik ga hier mee verder! 

Wat anderen zeggen

 

“Een absolute aanrader!” – Jochem Klijn

 

“Ik ben me bewuster geworden van mezelf en hoe ik dingen doe. Een grote eye-opener” – Arjan

 

“Prachtige & inspirerende challenge. Mooi inspirerend materiaal, gevarieerd, consistent en betrouwbaar. Dank je wel!” – Ine

 

Marije Jelsma over de 30 day challenge

Marije jelsma foto

“Wat ben ik blij met deze 30-daagse challenge! Ik heb twee jonge kinderen, een startend bedrijf, een huis dat nooit opgeruimd is en een hoofd vol ideeën en plannen. De nachten zijn kort en gebroken, de dagen lang en hectisch. De balans in rust en onrust is weg; er is zoveel te doen en toch heeft een dag maar 24 uur. Ik merk dat ik chronisch onrustig ben. In beslag genomen door alles wat ik nog moet doen. Ik cijfer mezelf weg. Leven op wilskracht. Op reserves die toch echt een keer op zullen raken…”

  

Outshine your stress & relax

De challenge van Kirsten komt als geroepen. Dagen die in het teken staan van ‘inspired living’, ‘work that ass’, ‘breathe in breathe out’ en ‘practise positivity’. Raak! Kirsten brengt je terug naar de basis: jezelf. Dit zorgt voor meer energie, meer ontspanning en een positieve mindset. Dat doet ze op een hele inspirerende en vernieuwende manier. Enthousiast, overtuigend, direct, warm en open over haar eigen ervaringen met burn-out.

Geen burn-out voor mij. Ik sta weer stil bij mijn eigen energie, vul reserves aan en ga beter om met stressvolle momenten. Een waardevolle challenge die smaakt naar meer..


 

Online leeromgeving

We werken met mijn online leeromgeving op www.innerleadershipacademy.nl. Bij de betaling van het programma maak en een account met wachtwoord aan, waarmee je altijd kunt inloggen en de beschikbare lessen kunt bekijken. Tip: voeg deze site toe aan jouw favorieten zodat je makkelijk toegang hebt. Je ontvangt overigens ook een mailtje met inloginstructies.

Garantie

Ik ben overtuigd van de kwaliteit van mijn programma. Mocht je je binnen 14 dagen na aanschaf bedenken en tot de conclusie komen dat het programma toch niet aansluit, laat het dan per email weten. Dan krijg je zonder vragen, na aftrek van 29 euro administratiekosten, het bedrag teruggestort.

Kan ik de kosten declareren?

De programma’s die ik aanbied hebben te maken met het nemen van leiderschap over je leven en het omgaan met stress op het werk als in privé. Dit met het oog op het verbeteren van kennis en vaardigheden om inkomsten te verwerven. Onder bepaalde voorwaarden kan je deze kosten aftrekken als scholingskosten van de inkomstenbelasting.

Indien de stress veroorzaakt en direct effect heeft op jouw prestaties op je werk, kunnen bedrijven deze programma’s onder voorwaarden opvoeren als zakelijke kosten. Vraag dus altijd even aan je werkgever of zij het programma als scholing/coaching/training voor je willen betalen.